Atunci cand trebuie sa plecam intr-o calatorie, problema bagajului este intotdeauna o mare durere de cap. Ne-am dori sa luam cu noi tot sifonierul, insa trolerul nu este nici pe departe la fel de incapator, astfel ca trebuie sa alegem doar obiectele de stricta necesitate pe parcursul calatoriei. Si totusi, de cele mai multe ori, chiar si acestea par a fi prea multe si nu incap in bagaj. Ce este de facut? Apelam la packing cubes, pentru a ne organiza bagajul.

 

Ce sunt packing cubes?

Packing cubes sunt gentute mici, din material plastic, care sunt create pentru a organiza si compartimenta hainele in cadrul bagajului si, de asemenea, pentru a comprima hainele, respectiv a elimina surplusul de aer dintre straturile de haine cu scopul de a asigura utilizarea optima a spatiului disponibi in bagaj. Packing cubes sunt disponibile pe piata in seturi de piese de diferite dimensiuni, care incap unele in celalalte. Seturile pot cuprinde de la 3 la 6 piese si sunt adresate persoanelor care calatoresc in interes de serviciu sau pasionatilor de calatorii pentru a optimiza la maxim spatiul din bagaj.

Care sunt avantajele folosirii de packing cubes?

Organizatoarele de bagaje, denumite si packing cubes, pot fi folosite atat pentru bagajul de mana cat si pentru cel de cala si ofera o multime de avantaje precum:

– organizeaza spatiul din cadrul bagajului, asigurand o buna compartimentare, ce poate fi realizata diferit de fiecare data, in functie de tipul de obiecte pe care vrei sa te transporti;

– eficientizeaza spatiul din cadrul bagajului de mana sau de cala prin eliminarea surplusului de aer dintre straturile hainelor si organizarea interiorului bagajului astfel incat sa nu ramana spatii goale;

– separa elementele vestimentare si ofera un plus de igiena;

– reprezinta deja o solutie pentru lichidele pe care le transporti, solicitata si de regule de transport aerian;

– separa elementele dure pe care le transporti de cele vestimentare, putand, astfel, evita accidentele care pot conduce la degradarea prin rupere sau agatare a hainelor, la patarea acestora sau chiar la decolorare;

– Separa elementele vestimentare intre ele, putand gasi, cu mai multa usurinta ceea ce cauti fara a muta toate hainele, a le sifona sau a le dezorganiza la fiecare intrebuintare.

vivre.ro

Folosirea de packing cubes  ofera extrem de multe beneficii, asa cum se poate vedea, astfel ca eu nu consider ca aceasta ar putea fi integrata in categoria mofturilor, ci in categoria unei necesitati din toate punctele de vedere, incepand cu igiena, organizarea bagajului si eficientizarea spatiului din interiorul bagajului. Este bine cunoscut faptul ca bagajul de cala este foarte costisitor, cu atat mai mult comparativ cu costuril biletelor companiilor low cost, iar folosirea de packing cubes te poate ajuta sa integrezi tot ce ai nevoie in bagajul de mana, intr-un troler de mici dimensiuni pe care sa il iei in cabina avionului si sa economisesti costurile asociate unui bagaj de cala. Packing cubes este esential pentru organizarea bagajului, util atat pentru trolere cat si pentru genti sau rucsacuri.

Comanda-ti si tu packing cubes din magazinul inbagaj.ro. Comanda!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: