Ţi-ai ales bagajul ideal pentru vacanţă şi ai luat cu tine şi geanta pentru cosmetice? Nu îţi încărca bagajul cu produse pe care poate nu le vei folosi. Ţi-am pregătit un ghid cu ce produse cosmetice nu ar trebui să îţi lipsească din bagajul de vacanţă.

1. Şampon

Pentru poze perfecte în vacanţă, ai nevoie de un păr curat şi plin de volum. Alege un şampon nutritiv in vacanta, pentru că de cele mai multe ori petreci mai mult timp afară decât într-o zi obişnuită şi ai nevoie de protecţie suplimentară.

Noi îţi recomandăm Mini-şamponul volum şi nutriţie pentru toate tipurile de păr, cu pin siberian, de la Natura Siberica. Şamponul nutritiv formulat cu ingrediente naturale care oferă părului volum, supleţe, strălucire. Bogat în aminoacizi, extractul de pin siberian curăţă scalpul delicat dar în profunzime, repară părul deteriorat şi îl fortifică, protejându-l de impactul factorilor de mediu. Extractul de plămânărică netezeşte părul şi aduce strălucire de durată.

2. Balsam de păr

Concediul nu este un pretext pentru a renunţa la răsfăţul pentru păr, dimpotrivă. Mai ales dacă alegi să petreci mult timp la soare sau în piscină, părul are nevoie de protecţie suplimentară.

Chiar dacă ai sau nu părul vopsit, stiliştii recomandă balsamul pentru păr vopsit pentru că este mai puţin agresiv cu părul. Poţi încerca noul balsam Colour Shine de la ÜBERWOOD.

 

Balsam COLOUR SHINE pentru păr vopsit - TRAVEL 35ml - ÜBERWOOD

vivre.ro

3. Cremă de curăţare pentru ten 

În special în vacanţă avem tendinţa de a uita de micile gesturi care aduc cele mai mari beneficii. Păstrează rutina de curăţare a tenului chiar şi în vacanţă, astfel vei avea nevoie de mai puţine farduri care îţi încarcă tenul. Şerveţelele demachiante pot părea o soluţie la îndemână, dar o rutină corectă de îngrijire a tenului nu este mai puţin importantă în concediu.

Pulpe de vie îţi recomandă uleiul spumă de curăţare pentru orice tip de ten!

4. Cremă SPF

Vara sau iarna, tenul are nevoie de protecţie împotriva razelor UV. Şi ce altă soluţie mai bună decât o cremă organică pentru ten, cu protectie SPF. Ce spui de crema antioxidantă cu factor de protecţie 30 de la Madara, pe care o poţi folosi atât pentru ten cât şi pentru corp?

5. Cremă rehidratantă

Pentru ten matur sau pentru primele riduri, alege o cremă organică perfectă pentru vacanţă, de dimensiuni reduse.

Crema rehidratantă SOS de la Madara reprezintă un tratament de rehidratare intensivă şi protecţie a tenului.

Conţine extracte de bujor nordic, in şi acid hialuronic – cu efecte anti-oxidante şi antirid.

 

Și ce zici de un set format din produse BIO Benecos, din ingrediente 100% naturale, care sa conțină gel de duș, loțiune de corp și șampon, într-o cantitate numai bună pentru câteva zile de vacanță?

6. Mască energizantă

Alege să foloseşti o dată la două zile o mască energizantă pentru ten, în timp ce îţi stabileşti traseul pentru ziua următoare. Tenul va reveni la viață, grație acțiunii rapide a mix-ului potrivit de ingrediente atent combinate pentru strălucire, tonifiere și hidratare!

7. Cremă de mâini

Chiar dacă nu foloseşti în mod normal cremă de mâini, în vacanţa aceasta este recomandată, mai ales dacă afară este vânt sau soare. Apa poate avea un PH mai ridicat decât acasă şi poate usca pielea sensibilă a mâinilor. Ca să nu mai vorbim de săpunurile pe care le întâlneşti în hotel sau în toaletele publice şi care, de cele mai multe ori, sunt foarte agresive cu pielea.

Foloseşte o cremă travel-size, pe care o poţi lua cu tine în geantă, oriunde mergi, cum este cea de la Natura Siberica:

8. Cremă CC în loc de fond de ten 

Noi îţi recomandăm să alegi în vacanţă un machiaj mult mai light decât foloseşti zi de zi. Alege crema CC în loc de fond de ten. Mai hidratantă, cu o formulă mai uşoară, crema CC te ajută să ai un look natural în fiecare zi. Crema de la Madara protejează tenul împotriva poluării, hidratează şi uniformizează nuanţa pielii.

 

9. Balsam de buze 

Nu uita să-ţi protejezi şi buzele cu un balsam organic, cu sau fără protecţie solară. Poţi folosi doar balsam de buze sau îl poţi utiliza înainte de ruj. Balsamul de buze cu ulei de măsline şi grapefruit de la Biobaza menţine nivelul de hidratare în ţesuturi, înmoaie şi regenerează pielea, repară buzele crăpate.

10. Ulei multifuncţional 

Îţi place să călătoreşti cu cât mai puţine lucruri? Atunci alege un ulei multifuncţional, pe care îl poţi folosi atât pentru ten, pe post de cremă de ochi, ser pentru păr cât şi pentru cuticule.

 

 

Tu ce cosmetice ţi-ai propus să iei cu tine în bagaj?

 

vivre.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: