Hotelul săptamânii acesteia este absolut fabulos, modern, trendy, cool și aproape orice alt calificativ care este în acest moment la modă –  Hotel Sir Savigny din Berlin.

Nu am ales întâmplător orașul, Berlin fiind una dintre cele mai accesibile variante pentru un city-break, un oraș vibrant, modern, foarte iubit de tineri.

     Hotelul Sir Savigny 4*este situat central, la doar câteva minute de Grădina Zoologică, chiar în Piața Savingy, recunoascută pentru  magazinele foarte șic, barurile, cafenele și restaurantele în vogă și pentru atmosfera în general foarte relaxată.  Zona este preferată de artiști renumiți, designer de modă și antreprenori mileniali.

     Decorat într-un stil urban, eclectic, non-conformist, hotelul oferă 44 de camere grupate în mai multe categorii în funcție de decoruri, marime și facilitați. Picturile din zonele comune și din camere sunt originale si aparțin unor artiști locali foarte cunoscuți, iar mobilierul este realizat la comandă. Toate camerele sunt dotate cu Espressor,  fierbător electric pentru ceai, meniu de perne, chiar și un mic cadou.

 

Grație interesului constant față de artă, personalul hotelului este mereu informat și oferă cele mai bune recomandări în materie de muzee, galerii, restaurante și locuri mai puțin “turistice”.

Tarifele sunt rezonabile, având în vedere calitatea serviciilor și atmosfera deosebită oferite de acest hotel. Veți putea face rezervări începând de la 120 Eur/Noapte/ Cameră (tariful depinde mult de momentul în care se efectuează rezervarea), iar împreuna cu un bilet de avion mai mult decât convenabil (de la 10Eur/Segment/Persoană), oferit de compania low-cost Ryanair, aveți toate datele pentru sejur confortabil.

     Evenimente Berlin

     Și dacă aveți nevoie de motive suplimentare de a vizita Berlin în viitorul apropiat, iată și câteva evenimente: Târgul de Crăciun 2017 ( Charlottenburg Palace – 27 Noiembrie – 27 Decembrie 2017), Expoziția „From Monnet to Stravinsky”(Alte Munze – până pe 27 ianuarie 2018), Targul de decorațiuni (07-10 Decembrie 2017 – Unter den Linden 2), spectacolele de teatru pentru copii „The Little Santa Claus” (Das Weite Theater Parkauhe 23- Noiembrie – Decembrie 2017).

Sfatul nostru este ca înainte de călătorie, să urmăriți și paginile de Facebook si Instagram ale hotelului, deoarece administratorii postează constant informații mai mult decât interesante despre viața berlineză și locurile “must-visit”.

Cu drag,

Categorii: HOTELURI SPECIALE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat: